Jäälinnat

Massiiviset, maagiset jäälinnat avautuvat Yhdysvaltain ja Kanadan ympärille tänä talvena.

Jäälinnat

Jos sinulla on jo kaikki “Frozen” – ja “Frozen 2” -kappaleet muistissa taaksepäin ja eteenpäin, saattaa olla aika nähdä itse Elsa-tyyppinen linna. Ja voit tehdä sen käymällä Ice Castlesissa.

Vuodesta 2011 lähtien Ice Castles -niminen yritys on omistautunut luomaan ainutlaatuisen talven ihmemaa, joka ei ole mikään muu. Kokemus alkoi Brent Christenseniltä, ​​joka valmisti ensimmäisen minijään linnansa omassa etupihallaan Utahissa. Upea luomus ilahdutti hänen kuutta lastaan ​​niin paljon, että hän päätti laajentaa toimintaansa kuuteen paikkaan.

“Vaikka jäälinnat ovat sittemmin kasvaneet merkittävästi, tehtävämme on pysyä samana – luoda onnea, naurua ja unohtumattomia talvimuistoja”, yritys selitti verkkosivustollaan. Nyt massiiviset jäälinnan luomukset ovat saatavilla Dillonissa, Coloradossa; Uusi Brighton, Minnesota; North Woodstock, New Hampshire; Genevejärvi, Wisconso; Midway, Utah; ja Edmonton, Alberta Kanadassa.

Jokaisessa paikassa vieraat voivat odottaa ainutlaatuisia sokkeloita, valo-esityksiä, tapahtumia ja muuta. Jokaisen paikan rakenne on kuitenkin täysin ainutlaatuinen paikallisten erilaisten ilmasto-olosuhteiden ansiosta. “Äiti Luonto on ensisijainen arkkitehtimme, ja olemme aina hämmästyneitä siitä, mitä hän antaa meille mahdollisuuden luoda joka kausi”, Ice Castlesin toimitusjohtaja Ryan Davis kertoi NBC: lle. “Coloradon miehistö on työskennellyt kovasti viime viikkojen aikana suunnitellessaan linnan suunnittelua, jotta voimme rakentaa ainutlaatuisen talvikokemuksen, joka on hauskaa kaiken ikäisille.”

Tarkkaa avaamispäivää ei ole vielä ilmoitettu, mutta fanit voivat saada vilauksen kauden varastoista katsomalla Jäälinnan upean Instagram-tilin. Siirry sitten yrityksen verkkosivustolle ja rekisteröidy hälytyksiin saadaksesi ilmoituksen, kun jäälinna avautuu lähelläsi.

Rakenteiden kiehtovaksi tekee niiden mahdollisuus muuttua melkein päivittäin säästä riippuen. Kylmempi talvi merkitsee enemmän jääpuikkoja veistämään vierailuja myöhemmin kaudella erityisen palkitsevaa. Epätavallisen lämmin loitsu voi tehdä upeista rakenteista epävakaita vierailijoille – tai mikä vielä pahempaa, muuttaa ne sotkuiseksi lätäksi – leikkaamalla jo lyhyen kauden edelleen. Vierailijoita kehotetaan siksi tarkistamaan yrityksen verkkosivusto ennen kuin he siirtyvät hassuihin valtakuntiin. Suosittelemme myös lämpimiä ja vedenpitäviä vaatteita, koska jääpuikot tippuvat usein jopa kylmimmissäkin olosuhteissa. Tärkeintä on kuitenkin ostaa lippusi etukäteen, jotta pääsy näihin upeisiin rakenteisiin, jotka houkuttelevat vuosittain tuhansia kävijöitä, on usein loppuunmyyty kuukausia etukäteen!

Leave A Comment